GDPR
P Dillner

GDPR

INTEGRITETSPOLICY


GDPR ersätter den svenska Personuppgiftslagen. Mycket är sig likt, men dina rättigheter som enskild medborgare har stärkts och kraven har ökat på hur företag får behandla dina personuppgifter.

För att anpassa oss till GDPR har vi uppdaterat AB P Dillner Bygg & Miljöprojekt företag juridiska namn dataskyddspolicy. I policyn beskriver vi bland annat vilka typer av personuppgifter vi hanterar och hur länge vi sparar dem, vilka rättigheter du har gällande dina personuppgifter, och hur du kan kontakta oss i dataskyddsfrågor.


Du får gärna vår integritetspolicy där vi mer utförligt beskriver hur vi behandlar (t.ex sparar) och skyddar dina personuppgifter, plus vilka rättigheter du har och hur du utövar dessa.


Användning av information


Den information vi samlar in från dig kan användas för att:


• Kontakta dig via e-post och göra din upplevelse personlig och ditt behov av AB P Dillner Bygg & Miljöprojekt kundtjänster.

• Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning.


Du kan när som helst ansöka om att få ta del av dina personuppgifter som är sparad i våra databaser-email.

Har du några frågor, funderingar kan du alltid kontakta oss.


Hur skyddar vi dina personuppgifter?


Vi lagrar dina personuppgifter i våra databaser som skyddas av fysiska, tekniska och processrelaterade säkerhetsåtgärder. All transport av kunddata sker krypterat över publika nät. Vi är de enda som äger de lagrade information och behandling av dina personuppgifter sker endast för de ändamål och på de grunder som anges i denna integritetspolicy.
Din personligt identifierbara information kommer inte att säljas, utbytas, överföras eller delas vidare till något annat företag, i något syfte, utan ditt samtycke, förutom då så krävs för att uppfylla en begäran och/eller överföring. 


Om du vill bli påmind om vilka tjänster du använder och därmed vilket/vilka avsnitt i denna integritetspolicy som är relevant(a) för dig är du välkommen att höra av dig till oss. Kontaktuppgifter finner du nedan samt under respektive avsnitt.


Utlämnande till tredje part


Vi säljer, handlar, eller på annat sätt överför, inte personligt identifierbar information till utomstående parter. Detta inkluderar inte betrodd tredjepart som hjälper oss att driva vårt företag, med kravet att dessa parter godkänner att hålla informationen konfidentiell.

Avsluta prenumeration

Vi använder den e-postadress du förser oss med för att skicka information och uppdateringar som angår din beställning. Du kan när som helst välja att avregistrera dig.

 

Lagringstid


Personuppgifterna ska gallras 12 månader efter avslutat kundrelation, eller avslutat projekt om personuppgifterna eller organisationsnummer, ej är nödvändiga för rättslig förpliktelse eller allmänt intresse, eller annan laglig grund där ändamål för behandling kvarstår.


Samtycke


Genom att använda våra webbplatser www.pdillner.com och www.dillner.se eller våra kontakt formulär godkänner du vår integritetspolicy.


Kontaktuppgifter

AB P Dillner Bygg & Miljöprojekt
Faktura adress:
Kyrkgatan 54
831 34 Östersund
Besökadress:
Biblioteksgatan 14
831 34 Östersund
Sverige
Telefon: +46 (0)70 226 73 52
Kontakt person: Per-Erik Dillner
www.pdillner.com
www.dillner.se
Företagsregister: Bolagsverket
Organisationsnummer: 556587-0739 


www.dillner.se   -   www.pdillner.com


Klövsjö/Vemdalen - Åre - Östersund

Copyright @ All Rights Reserved